Τί λέτε για μας

ONLINE ΔΙΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΡΙΝΑ Μ. -ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΕΛΓΙΟΥ

Η Ηλιάνα είναι μια εξαιρετική επιστήμονας και άψογη στη δουλειά της. Κάναμε συνεδρίες online. Στόχος μου ήταν η απώλεια βάρους. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία μας, με άκουσε και έλαβε υπόψιν ολες τις προτιμήσεις και τους περιορισμούς μου. Το αποτέλεσμα ήταν ένα λεπτομερές διαιτολόγιο προσαρμοσμένο στην προσωπικότητα, τις συνήθειες και τις ανάγκες μου. Για πρώτη φορά, και έχοντας δοκιμάσει πολλές διαφορετικές δίαιτες, χάνω το βάρος που θελω χωρίς στερήσεις, μαθαίνοντας παράλληλα να τρέφομαι σωστά. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Pescatarian διατροφή.

ΘΟΔΩΡΗΣ Β- ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ & PESCATARIAN 

Προσπαθούσα χρόνια να βελτιώσω τη σύσταση του σώματός μου και την αναλογία μυών και λίπους. Χωρίς ωστόσο να μπορώ να επιτύχω μόνος μου. Ούτε το οπτικό αποτέλεσμα ούτε τη μείωση του σπλαχνικού λίπους. Είχα τη λανθασμένη εντύπωση ότι οι διαιτολόγοι- διατροφολόγοι αφορούν ανθρώπους μόνο με πολλά περιττά κιλά. Ε λοιπόν έκανα λάθος!! Ηλιάνα ειλικρινά σε ευχαριστώ. Μέσα σε μόλις 30 ημέρες με βοήθησες στοχευμένα να χάσω 4 ολόκληρα κιλά σωματικού ΜΟΝΟ λίπους και να αυξήσω παράλληλα τη μυϊκή μου μάζα. Με όλους τους περιορισμούς που σου είχα θέσει ως προς τις διατροφικές μου συνήθειες (όχι κρέας και γαλακτοκομικά) !!!!!!!! Μου έδωσες ένα <super> ισορροπημένο πρωτεϊνικό πρόγραμμα. Με φυτική μόνο πρωτεΐνη και ψάρι (pescatarian διατροφή) όπως σου ζήτησα και παράλληλα μου έδωσες εξαιρετικές ιδέες που δεν γνώριζα. Συστήνω τη συνεργασία μαζί σου ανεπιφύλακτα. Όχι μόνο για τα άμεσα αποτελέσματα που είδα πάνω μου, αλλά και για την ευγενική και φιλική συμπεριφορά σου!! Ειλικρινά Thank you !!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ν.

Συνεπής,  ευγενής και επεξηγηματική. Σωστή επαγγελματίας με ακρίβεια και γνώση του αντικειμένου. Μου ανέπνευσε εμπιστοσύνη, την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

ΜΑΡΙΝΑ Π.

Αξιόλογη επαγγελματίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ Π.

Πραγματικά με άκουσε και κυρίως με κατάλαβε. Μου έδωσε ένα προγραμμα υλοποιήσιμο που δεν με αποξενώνει από τον έξω κόσμο γιατί κάνω διατροφή. Έμεινα πραγματικά πολύ ευχαριστημένη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ Ζ.

Έχει κατάρτιση, ασχολείται ενδελεχώς με την περίπτωση του ενδιαφερόμενου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ Π.

Άνετος και ευχάριστος άνθρωπος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ.

Καταπληκτική στη δουλειά της, γνώστης και λάτρης του αντικειμένου της, με έχει βοηθήσει αφάνταστα. Σε ευχαριστώ πολύ Ηλιανα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣ.

Προτείνει αποτελεσματικές μεθόδους με ευέλικτη διατροφή και όχι στερητικές δίαιτες.

Στείλτε μας την άποψή σας