Ως διαιτολόγος σας, θα σας πω την άποψη μου, ωστόσο η τελική απόφασή είναι δική σας.

Διαιτολογική παρακολούθηση δια ζώσης #imondiet.
Η διαιτολογική παρακολούθηση δια ζώσης #imondiet προσφέρει πλήρως εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, εξειδικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη καθιστώντας δυνατή την επίτευξη του διατροφικού σας στόχου το ταχύτερο δυνατό με ελάχιστο στρες και προσπάθεια. Συστήνεται σε όσους έχουν πρόσβαση στο γραφείο στο Νέο Ηράκλειο και έχουν ένα σαφώς ορισμένο διατροφικό στόχο (πχ/ απώλεια 10 κιλών σε 3 μήνες, μείωση σπλαχνικού λίπους στο εύρος του φυσιολογικού σε ένα χρόνο, αύξηση μυϊκής μάζας κατά 3 κιλά σε 2 μήνες κοκ).

Διαιτολογική παρακολούθηση κατ’οίκον #imondiet.
Η διαιτολογική παρακολούθηση κατ’οίκον #imondiet προσφέρει πλήρως εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, εξειδικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη καθιστώντας δυνατή την επίτευξη του διατροφικού σας στόχου το ταχύτερο δυνατό με ελάχιστο στρες και προσπάθεια. Συστήνεται σε όσους έχουν προβλήματα κίνησης και έχουν ένα σαφώς ορισμένο διατροφικό στόχο (πχ/ προεγχειρητική απώλεια βάρους κοκ).

Διαιτολογική παρακολούθηση online #imondiet.
Η διαιτολογική παρακολούθηση online #imondiet προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, εξειδικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη καθιστώντας δυνατή την επίτευξη του διατροφικού σας στόχου το ταχύτερο δυνατό με ελάχιστο στρες και προσπάθεια. Συστήνεται κυρίως σε όσους έχουν πρόσβαση στον απαιτούμενο εξοπλισμό και έχουν ένα ποσοτικά ορισμένο διατροφικό στόχο διαχείρισης βάρους (πχ/ απώλεια 10 κιλών σε 3 μήνες).

Eφάπαξ συμβουλευτική #imondiet
Η εφάπαξ συμβουλευτική #imondiet προσφέρει γενικές κατευθύνσεις σε άτομα που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα δομημένο πλάνο διατροφής. Σε μία και μόνο συνεδρία, συζητάμε τους διατροφικούς σας προβληματισμούς και συνυπολογίζοντας τα αποτελέσματα των εργαστηριακών σας εξετάσεων, το διατροφικό και το ιατρικό σας ιστορικό, σας προσφέρεται μια διαιτολογική συμβουλευτική προσαρμοσμένη στην κατάσταση υγείας σας και στον τρόπο ζωής σας. Συστήνεται σε όσους:

Είναι μπερδεμένοι τις πολλές και αντιφατικές πληροφορίες γύρω από πώς και τι πρέπει να τρώνε.
 • Είναι καλύτερη για εμένα η παλαιολιθική διατροφή ή η αυστηρή χορτοφαγίας;
 • Γιατί ενώ έχω αποκλείσει από τη διατροφή μου τη γλουτένη, τη λακτόζη, τη ζάχαρη και όλα τα τρόφιμα της ομάδας των Σολανιδών τα προβλήματα που έχω με το πεπτικό μου σύστημα δεν έχουν υποχωρήσει;


 • Αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα υγείας και οι γιατροί του συνέστησαν ειδική δίατα.
 • Πώς πρέπει να τρώει μετά από μια βαριατρική χειρουργική επέμβαση για να χάσω το μέγιστο δυνατό βάρος/ να μην ξαναπάρω βάρος;
 • Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω διατροφικά το σύνδρομο dumping;
 • Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω διατροφικά το χυλοθώρακα;
 • Τι πρέπει να τρώει κανείς πριν/ κατά τη διάρκεια/ μετά τη χημειοθεραπεία;

 • Η εφάπαξ συμβουλευτική #imondiet προσφέρεται τόσο δια ζώσης στο γραφείο στο Νέο Ηράκλειο όσο και online.

  Λιπομέτρηση #imondiet
  Η λιπομέτρηση #imondiet στηρίζεται στον κορυφαίας τεχνολογίας αναλυτή σωματικής σύστασης inbody270 και είναι σε θέση να παρέχει απόλυτα ακριβή αποτελέσματα για την κατανομή του λίπους και του μυϊκού ιστού σε χέρια, πόδια και κορμό. Να σημειωθεί ότι διαθέτει τον εντυπωσιακό βαθμό εγκυρότητας 98,5%, σε σύγκριση με το DEXA που είναι και το πρότυπο στην ανάλυση σωματικής σύνθεσης.

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BONUS #imondiet
  Η προσέγγιση #imondiet ανταμείβει τη συνέπειά σας με πόντους σε κάθε συνεδρία και σσς δίνει τη δυνατότητα μαζεύοντας πόντους να κερδίζετε δωρεάν συνεδρίες.